14/06 - Al mijn vrienden hebben kinderen

14/06 - Al mijn vrienden hebben kinderen

minutes reading

Kinderen kunnen best wel leuk zijn, als ze niet urenlang rond de nek van jouw beste vriendin hangen elke keer als je met haar afspreekt in de lokale zandbak. Nathalie De Graef schreef haar frustraties en vriendschapsadviezen van haar af in haar nieuwe boek "Al mijn vrienden hebben kinderen". Wil je leren hoe je als kinderloos persoon je vriendschappen met (kersverse) ouders kan verbeteren en onderhouden? Kom dan gezellig meepraten met Nathalie en interviewer van dienst Anke Verschueren op 14 juni om 20u30. Kinderen welkom; denken we.

In het kort:
Woensdag 14 juni, 20u30
Luddites Books & Wine

Over Nathalie De Graef:
Als kinderloze dechtiger startte Nathalie haar Instagramaccount "Al mijn vrienden hebben kinderen," wat uitgroeide tot haar gelijknamige debuut; een boek over de moeilijkheden die je ervaart als je vrienden plots deel uitmaken van een ouderclubje, waar je zelf geen lid van bent. Naast het Instagrammen en schrijven, is Nathalie een gedreven leerkracht Nederlands-Engels in het Antwerpse.

Over Anke Verschueren:
Het zou haast makkelijker zijn om op te schrijven wat Anke Verschueren allemaal niet is of doet. Bij deze dan toch een korte oplijsting van haar titels: schrijfster, zangeres, woordkunstenares, actrice, presentatrice, interviewer. Dat laatste komt ze met veel plezier demonstreren op de boekvoorstelling van "Al mijn vrienden hebben kinderen".

https://www.luddites.be/ticket-14-06-al-mijn-vrienden-hebben-kinderen.html

Share