Liever niet eigenlijk. Over dikke trauma’s, vette feestjes & grote liefde

EAN: 9789464759037
€22,99 *
In stock (7)
Required fields:
  DescriptionLiever niet eigenlijk. Over dikke trauma’s, vette feestjes & grote liefde

  Frommelrommel
  Paperback
  191 pagina's

  Titia De Haes, aka Frommelrommel, vertelt in Liever niet eigenlijk over lichte, donkere en nu en dan gitzwarte dagen. Op een treffende en humoristische toon schrijft ze over de (tragi)komische en vooral tragische momenten uit haar leven.
  Iedereen heeft verdriet, last van groeipijn, twijfelt of is doodongelukkig. Soms kortstondig. Soms blijft het gevoel dagenlang als een donkere wolk boven je hoofd hangen, maar vindt de zon af en toe toch haar weg.
  Vergis je dus niet: deze atypische autobiografie is geen aaneenschakeling van depressieve momenten. Want naast dikke trauma's, passeren ook nieuwe inzichten, de beste buddy’s en grote liefdes de revue.
  Liever niet eigenlijk is bovenal een herkenbaar boek. Over een vrouw van 35 die leerde surfen op de grootst mogelijke golven, af en toe eens kopje onder ging, maar uiteindelijk toch weer boven water kwam.
  Titia De Haes maakt als @frommelrommel vrolijke en gevatte illustraties. Haar 37 000 Instagramvolgers kunnen dat beamen. Dit boek vertelt haar levensverhaal en is haar eerste roman.

  Can we help?
  Send us an email[email protected]