Heerlijk hoorspel: De Gouden Vogel

EAN: 9789079040216
€24,95 *
In stock (2)
Required fields:
    DescriptionHeerlijk hoorspel: De Gouden Vogel

    Paul Wauters - Het Geluidshuis - Mark Borgions (Illustrator)
    Hardback
    44 pagina's

    Paniek bij Koning Casso: Zijn hele fortuin is verloren gegaan en nu wordt ook nog één van zijn gouden appels gestolen! Hij gebiedt zijn zonen de dader te zoeken.

    Boek met cd en downloadcode - Duurtijd: 70+ min

    Paniek bij Koning Casso Van Mendeljev: Zijn hele fortuin is verloren gegaan door oorlogen en tegenslagen en nu wordt tot overmaat van ramp één van zijn prachtige gouden appels gestolen. Hij stuurt meteen zijn twee dappere zonen, Prins Tamatic en Prins Tagram, uit om de dader te zoeken, maar die raken zelf zoek, ergens in de buurt van herberg “De Sappige Pêche”. De derde zoon, Prins Tabil, ziet zijn kans om te scoren bij vader en snelt ter hulp. Hij krijgt hulp –of toch iets dat er voor moet doorgaan– van de Magische Vos van het Bos. Gelukkig is dat alles wat rijmt in dit verhaal vol waanzin, wetenschap, geldzucht, lust, goudkoorts, zingende baronnen, nerveuze koekoeks en corrupte rechters.

    Met de stemmen van Warre Borgmans, Jeroen Van Dyck, Bart De Pauw, Adriaan Van den Hoof, Dirk Van Dijck, Lotte Heijtenis, Robby Cleiren, Geert Van Rampelberg, Koen Van Impe, Karlijn Sileghem, Isabelle Van Hecke, Luk D’Heu, Koen De Graeve, Bruno Vanden Broecke, Tom Van Dyck, Barbara Sarafian, Jos Verbist, Jan Schepens en gastrollen van Herman Decroo en Ann Van den Broeck.

    Can we help?
    Send us an email[email protected]