Me, myself & wij

EAN: 9789464983128
€22,99 *
In stock (16)
Required fields:
  DescriptionMe, myself & wij

  Titia De Haes - Frommelrommel
  Paperback
  197 pagina's

  Titia De Haes aka Frommelrommel schreef een vervolg op ‘Liever niet eigenlijk’. In deze roman neemt ze de lezer mee op een zonnige reis naar Portugal, op zoek naar zelfacceptatie. Dagen gevuld met zon, zee, yoga, kleine ontdekkingen, worstelingen met het verleden en knappe, maar foute mannen. Same old of blaast er een nieuwe wind door Frommels chaotisch bestaan?

  Op de yoga-retreat in Ericeira ontmoet ze een bende gekke vrouwen, de Sisterhood of the Traveling Yogapants, en Rosie. Ze heeft gestoord lange, bruine benen, de perfecte beach waves en de Birkenstocks die iedereen wil. Én ze heeft nog eens diepgang ook! De perfecte vrouw. Irritant, dus. Of zouden de Frommel en Rosie het dan toch goed met elkaar kunnen vinden? En hebben ze meer gelijkenissen dan eerst gedacht? En wat wanneer het gewone Antwerpse leventje weer start?

   

  In ‘Me, myself & wij’ staat Frommels zoektocht naar hoop, verbinding, eigenwaarde en de verschillende deeltjes van haar persoonlijkheid centraal. Stilaan beseft ze dat gras niet per se groener is aan de overkant en dat het best leuk dansen is op je eigen heldergroene grasperkje. En dan nog het liefst op blote voeten.

  Can we help?
  Send us an email[email protected]