Lekker lezen met de Zoete Zusjes

EAN: 9789043931847
€10,00 *
In stock (1)
Required fields:
  DescriptionLekker lezen met de Zoete Zusjes

  Hanneke de Zoete
  Hardback
  48 pagina's

  Leren lezen is nog leuker met de Zoete Zusjes! Daarom zijn er nu drie gloednieuwe Zoete Zusjes-titels van oplopend niveau:


  Ik lees met de Zoete Zusjes: voor de allerjongste lezers in groep 2 en begin groep 3 die woorden en klanken leren herkennen.

  Samen lezen met de Zoete Zusjes: voor beginnende lezers die een aantal maanden leesonderwijs hebben gehad.

  Lekker lezen met de Zoete Zusjes: voor kinderen die al ongeveer een jaar leesonderwijs hebben gehad.

  In ieder boek beleven de Zoete Zusjes Saar en Janna weer allerlei avonturen. En nu kunnen ook de jongste lezers daarvan meegenieten! Met in totaal maar liefst 144 bladzijden leesplezier zullen kinderen in groep 2 en 3 kunnen beginnen met het herkennen en lezen van de eerste letters, woordjes en zinnen. Eerst samen, en dan zelf! Natuurlijk zijn de verhalen weer opgevrolijkt met de leukste illustraties van Iris Boter.


  In het derde boekje, 'Lekker lezen met de Zoete Zusjes', kunnen kinderen die al ongeveer een jaar leesonderwijs hebben gehad lekker zelf lezen. Zijn de dikkere Zoete Zusjes-boeken nog net iets te moeilijk om zelf te lezen? Dan kun je beginnen met dit heerlijke avontuur met eenvoudige woorden en zinnen. Een boek vol leesoefening en leesplezier!

  Can we help?
  Send us an email[email protected]