Al het eten van de wereld

EAN: 9789463938563
€29,99 *
In stock (2)
Required fields:
  - +
  Description Al het eten van de wereld

  Daphne Aalders
  Hardback
  192 pagina's

  In het tweede boek van Daphne Aalders, bekend van het kookaterlier Food for Foodies, vind je gerechten uit alle hoeken van de wereld, met heerlijk exotisch klinkende namen. Sluit je ogen en je waant je op een ander continent. Al het eten van de wereld is gevuld met enorm lekkere en verrassende recepten. Van paradijselijke salades en kruidige hoofdgerechten tot zalige zoetigheden.
  Dit boek is er voor iedereen die fan is van de wereldkeuken, maar nog net dat tikkeltje meer voor de avontuurlijke eters onder ons. Stap eens een Chinese of Georgische buurtwinkel binnen en laat je verrassen door een waaier aan exotische producten. Op zoek naar creatieve smaakcombinaties of nieuwe, buitenlandse kooktechnieken? Dan is dit boek wat je zoekt. Sla het open en proef alle smaken van de wereld. Er valt immers zoveel te ontdekken!
  Daphne Aalders is culinair journaliste en eigenares van het kookatelier Food for Foodies. Ze reisde al naar alle hoeken van de wereld en dat vertaalt zich in- haar grote liefde voor wereldkeuken. Fotografe Aurélie Geurts wist de gerechten prachtig in beeld te brengen.

  Can we help?
  Call us 03 298 55 33
  Send us an email [email protected]
  Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »