Mild partnerschap: ik zie je (graag)

EAN: 9789463936583
€27,50 *
In stock (1)
Required fields:
  DescriptionMild partnerschap: ik zie je (graag)

  Sarah Hertens / Marloes de Vries
  Hardback / harde kaft / gebonden


  e besteden veel zorg aan de opvoeding van onze kinderen, maar durven al eens te vergeten dat onze partner ook aandacht verdient. In ‘Mild partnerschap’ legt psychologe en relatietherapeute Sarah Hertens uit hoe je die balans kan bewaken en gidst je naar meer mildheid voor jezelf, je partner en jullie relatie. Wat betekent ‘mild zijn voor elkaar’, en is dat geen utopie?
  Absoluut niet. Met interessante praktijkvoorbeelden en praktische tips laat de auteur zien hoe je dat concreet aanpakt. Zo legt ze uit hoe je constructief ruziemaakt, de liefdestaal van je partner achterhaalt en meer erotiek introduceert in je relatie.
  Sarah stelt dat een relatie je uitdaagt en doet groeien. Perken jullie elkaars groei in, dan is het beter om uit elkaar te gaan. Ook dat kan op een milde manier.
  Tot slot is het essentieel om mee te geven dat er geen vast stramien is voor een goede relatie. De norm bestaat niet. Met een open blik bespreekt ze seriële monogamie en nieuwe relatievormen.
  ‘Mild partnerschap’ pleit voor een duurzame relatie, waarin er ruimte om samen én individueel te groeien. De gevatte en fijne illustraties van Marloes De Vries tillen dit boek naar een hoger niveau.

  Can we help?
  Send us an email[email protected]