Kim Duchateau

Wat ze je moeten vertellen (maar nooit zullen doen)

EAN: 9789089247988
€19,99 *
In stock (1)
Required fields:
  DescriptionWat ze je moeten vertellen (maar nooit zullen doen)
  Paperback

  Ken je dat, dat iedereen je vertelt dat het zo zalig is om jong te zijn? Dat dit ‘je gloriejaren’ zijn? Eerlijk? Ik vind het niet altijd gemakkelijk. Soms vind ik het zelfs lastig om gewoon de voordeur achter me dicht te trekken en andere mensen te moeten zien.

  Dus waar hebben al die volwassenen het dan over? Ik denk dat ze gewoon vergeten zijn dat zij zich ook vaak alleen voelden. Dat er dagen waren waarop ze het liefst binnen zouden blijven. Ze herinneren zich alleen de coole dingen en niet de rotmomenten.

  Om het allemaal wat beter te begrijpen, om te snappen waarom ik me vaak best ongelukkig of alleen voel, ben ik zelf op onderzoek uit gegaan. Al die informatie heb ik verzameld in dit boek. En ik heb geprobeerd het zo eerlijk mogelijk op te schrijven, zonder bullshit, zodat je er ook echt iets aan hebt. Als jij je ook weleens alleen voelt. Als jij betere vrienden zou willen hebben.

  Als je niet goed weet hoe je met ruzie of problemen om kunt gaan. Als je je domweg wat beter zou willen voelen. Dan is dit boek voor jou.

  Kim Duchateau

  Can we help?
  Send us an email[email protected]