Solosofie: Geluk begint met een moment voor jezelf

EAN: 9789022598375
€16,99 *
In stock (2)
Required fields:
  - +
  Description Solosofie: Geluk begint met een moment voor jezelf

  Nika Vazquez Segui
  Hardback
  208 pagina's

  Geniet in je eentje en put kracht uit de momenten die je vrijmaakt voor jezelf – Solosofie leert je om ook binnen je relaties met anderen autonoom te blijven

  Solosofie gaat over de kunst van het alleen zijn. Want iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig, of je nu een druk gezin hebt, met een partner woont, of alleen. Dit boek nodigt je uit om de controle over je leven te nemen zónder afhankelijk te zijn van de beslissingen en keuzes van anderen.

  Hoe word je een solosoof? Dit boek geeft praktische tips en oefeningen, zoals zonder gêne in je eentje uit eten of naar de bioscoop of het museum gaan. Maar daar gaat het niet alleen om: de auteur leert je ook inzien hoe belangrijk het is om autonoom te zijn in je relatie of jezelf te blijven binnen je familie. Met solosofie kun je, juist door iets alleen te ondernemen, je relaties met anderen verbeteren; of dat nu je familie, je partner, je vrienden of je collega’s zijn. Nika Vázquez Seguí begeleidt je stap voor stap op deze weg, waarbij je leert dat alleen zijn niet hetzelfde is als je alleen voelen. Integendeel: het is de sleutel tot geluk!

  Can we help?
  Call us 03 298 55 33
  Send us an email [email protected]
  Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »