Satisfashion

EAN: 9789464750058
€34,95 *
In stock (3)
Required fields:
  DescriptionSatisfashion

  Marleen Beevers
  Paperback
  244 paginas

  De geheime kracht van je kleren ontbloot!

  Wat doen kleren met je? Welke invloed hebben ze op anderen? Waarom draag je wat je draagt? En waarom koop je steeds nieuwe spullen? Kan je loskomen van modetrends en jezelf duurzaam gelukkig kleden?

  Marleen Beevers bekijkt fashion en stijl door een nieuwe lens. Ze zoemt in op de wereld van onbewuste drijfveren achter je kledingstijl. Satisfashion ontmantelt de psychologie van je outfit op je brein, je emoties en je gedrag. Het verbindt westerse wetenschap en oosterse wijsheid en toont je stapsgewijs de weg naar een tijdloze holistische stijl.

  Laat traditionele stijlhokjes achter en word je bewust van jouw innerlijke stijlkrachten. Zet je zintuigen, je brein en je kleerkast in actie. Voel en zie wat er gebeurt: je zelfvertrouwen, je uitstraling en jouw beste zelf in een krachtig evenwicht. Je wordt wat je draagt!

  Satisfashion biedt een bevrijdende kijk op persoonlijke stijl en de handvaten voor een positieve impact van je kleding op jezelf en je omgeving. Het geheim schuilt in jouw persoonlijkheid: een unieke bron van schoonheid, verbinding en kracht.

  Can we help?
  Send us an email[email protected]