Roedeldrift

EAN: 9789464341577
€23,50 *
In stock (3)
Required fields:
  - +
  Description Roedeldrift

  Chris Vanlangendonck
  Paperback
  256 pagina's

  Maurits houdt hartstochtelijk van zijn zesjarige dochter Louise. Als hij er niet was, zou niemand haar liefhebben. Op een daguitstap naar zee in 1975 is hij haar beschermer en gids. De moeder van Louise ondergaat deze romantische alliantie als een stilzwijgende getuige.

  Bijna dertig jaar later neemt Louise haar vader voor zijn vierenzeventigste verjaardag mee naar Rome. Een gewaagde onderneming, want Maurits ging nooit eerder op reis. Rome verwart hem en neemt kosmische proporties aan. Het heeft er bovendien alle schijn van dat Louise de intense liefdesband met haar vader uit haar kinderjaren is vergeten. Dat drijft Maurits tot wanhoop. Hij wil koste wat kost hun vroegere bondgenootschap herstellen en onderneemt drastische pogingen om het geheugen van zijn dochter te ontsluiten.

  Roedeldrift is een ontluisterende roman over liefde die geen liefde is. Of toch?

  Chris Vanlangendonck (1969) woont in Antwerpen. Tot 2021 leidde ze een internationaal lobbybureau dat exclusief voor groepen wetenschappers werkt en ijvert voor een wereldwijde voorbereiding op mogelijke pandemieën. Roedeldrift is haar debuut.

  Can we help?
  Call us 03 298 55 33
  Send us an email [email protected]