Regula Ysewijn over “Van wafel tot koek” - Woensdag 22/02, 20u30

€10,00 *
Out of stock
Required fields:
    - +
    Description Regula Ysewijn over “Van wafel tot koek” - Woensdag 22/02, 20u30

    Interview door culinair journalist Marlies Beckers

    Regula verrast de lezer opnieuw met sprekende beelden en heerlijke recepten van de Lage
    Landen in haar nieuwste bakboek “Van wafel tot koek”. Van traditionele roggebroden over
    knapperige krakelingen tot de vertrouwde Sinterklaaslekkernijen, Regula’s creaties nodigen uit
    om meteen zelf aan de slag te gaan.

    Over Regula Ysewijn:

    Regula Ysewijn is culinair auteur en fotograaf. Ze heeft een passie voor historische recepten en
    hun verhalen. Daarnaast is Regula jurylid van Bake off Vlaanderen, de Vlaamse versie van het
    Britse programma The Great British Bake Off. Ze vertoeft vaak in Groot-Brittannië, waar ze
    meewerkt programma’s maakt voor BBC en meewerkt aan het magazine van Borough Market.

    Over Marlies Beckers:

    Marlies Beckers is culinair auteur, journalist, en columnist. Als schrijver en fijnproever kent zij
    als geen ander de vreugde die een nieuw en origineel kookboek teweeg kan brengen.

    Praktisch:

    Deelnameprijs € 10, inclusief één glas wijn of een ander drankje.

    Can we help?
    Call us 03 298 55 33
    Send us an email [email protected]
    Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »