Philippe en Giovanni overwinteren

EAN: 9789464341355
€17,50 *
In stock (9)
Required fields:
  - +
  Description Philippe en Giovanni overwinteren

  Laura Janssens
  Paperback
  96 pagina's

  De eerste blaadjes die vallen en de temperatuur die schreeuwt om dikke frakken en ovenschotels: het najaar staat weer voor de deur! Philippe en Giovanni, de twee olijke hamsters die ieders hart weten te veroveren, kijken reikhalzend uit naar deze periode.

  In dit boek neemt het duo je mee in hun herkenbare beslommeringen: van urenlang zoeken naar een perfecte bingeserie tot goede voornemens maken waar je je toch nooit aan houdt en excuses zoeken om de kerstboom te laten staan.

  Naast hilarische cartoons bevat het boek ook tal van spelletjes en puzzels die je urenlang plezier en vertier zullen bezorgen. Perfect als cadeautje onder de kerstboom of als een welverdiend geschenkje voor jezelf. Eén ding is zeker: dankzij Philippe & Giovanni overwinteren is de winter nog nooit zo fijn geweest!

  Laura Janssens (1990) is illustrator en de vrouw achter de razend populaire webcomic Niet nu Laura. De boeken die daaruit al zijn voortgevloeid, waarvan Het Philippe en Giovanni vakantieboek het recentste is, zijn stuk voor stuk bestsellers.

  Can we help?
  Call us 03 298 55 33
  Send us an email [email protected]
  Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »