Niets mis met Suzanne

EAN: 9789463376358
€24,50 *
In stock (2)
Required fields:
  DescriptionNiets mis met Suzanne

  Sofie Leyts
  Paperback
  440 pagina's

  En dus heb ik voorgesteld om te gaan basejumpen,’ zei Mia. Ze plantte haar kopje met zoveel kracht op het schoteltje dat ik bang was dat het zou barsten.
  ‘Mia, je bent vierentachtig,’ zei Rudy, terwijl hij zijn koffie pimpte met een geut uit zijn heupflesje. ‘Vierentachtig is geen driemaal zeven meer.’


  Suzanne is boekhandelaar op rust en woont in een residentie voor gepensioneerden. Dagelijks deelt ze de eettafel met Mia, Rudy, Lizzy en Henri. Hoewel ze samen goed zijn voor vierhonderdvierendertig jaar levenservaring, beschouwt animator Kevin het als zijn plicht om hen als willoze kleuters te vertroetelen. Wanneer de frustraties omtrent bingoavonden en pannenlappen breien hun piek bereiken, spreken ze af om hem een hak te zetten. Helaas loopt niets zoals gepland en doet niemand wat er gevraagd werd. Op de koop toe staat Suzanne plots oog in oog met iemand die haar verleden wel heel dichtbij brengt.

  Ondanks het fiasco besluiten ze hun acties voort te zetten. Het IVV wordt geboren, een prettig gestoord gezelschap dat onrecht vergeldt en de geest scherp houdt. Maar terwijl de leden met wisselend succes nieuwe acties op touw zetten, blijft Suzanne steeds meer aan haar verleden haken. En dan lijkt alles onherroepelijk de foute kant op te gaan. Gelukkig is er niets mis met Suzanne, toch?

  Can we help?
  Send us an email[email protected]