Maneki neko

EAN: 9789049202033
€17,99 *
In stock (2)
Required fields:
  DescriptionManeki neko

  Francesc Miralles & Héctor García
  Hardback
  175 pagina's

  Vanuit eeuwenoude Japanse wijsheden bieden de bestsellerauteurs van Ikigai je dagelijkse gewoontes om voorspoed aan te trekken en een gelukkig en vervuld leven te leiden

  Hoe ziet ‘voorspoed’ eruit en hoe bereik je het? De Japanners weten het al eeuwenlang! Het populairste Japanse gelukssymbool is de maneki neko, de kat die met zijn poot zwaait en tegenwoordig wereldwijd te vinden is. Gelukssymbolen, geluksgetallen, geluksbrengers – hoe komt het dat Japan zo in het teken staat van geluk? En wat betekent ‘voorspoed’ precies?

  Dit heldere boek laat zien hoe Japanners tegenslagen overwinnen en dagelijks het geluk vinden. Aan de hand van zowel eeuwenoude als moderne Japanse symbolen laten de bestsellerauteurs van Ikigai zien hoe je met kleine aanpassingen in je gedachtepatronen en dagelijkse gewoonten meer voorspoed aantrekt en een positievere kijk op het leven krijgt. Met praktische oefeningen en toegankelijke tips ontdek jij het Japanse geheim van een gelukkiger en meer vervuld leven. Want na het lezen van dit boek weet je een ding zeker: geluk is geen kwestie van toeval.

  Can we help?
  Send us an email[email protected]