Jon Kalman Stefansson

Jouw afwezigheid is duisternis

EAN: 9789026356094
€25,99 *
In stock (1)
Required fields:
  - +
  Description Jouw afwezigheid is duisternis

  Jón Kalman Stefánsson
  Hardback
  512 pagina's

  Jouw afwezigheid is duisternis, de nieuwe roman van IJslander Jón Kalman Stefánsson, beschrijft balancerend op de rand van proza en poëzie meesterlijk hoe tijd verstrijkt en niemand onberoerd laat.
  Omschrijving

  Jouw afwezigheid is duisternis van Jón Kalman Stefánsson is een caleidoscopische generatieroman van de IJslandse meester.

  Een man ontwaakt in een plattelandskerk en heeft geen flauw idee wie hij is; achter in de kerk zit een predikant met groot rijbewijs, zijn toekomstige gids. Dit is het begin van een zoektocht naar het verleden van de man. Er ontwikkelt zich een beeld van een verbazingwekkende wereld in een fjord in het noorden van IJsland.

  Een bonte stoet van personages passeert de revue: onder anderen een dominee die correspondeert met een allang overleden Duitse dichter, een boerenzoon gespecialiseerd in de filosoof Kierkegaard, een plattelandsvrouw die een artikel schrijft over de regenworm en wier leven totaal verandert.

  Jon Kalman Stefánsson beschrijft hoe de tijd verstrijkt en niemand onberoerd laat, hoe complex heel gewone mensen in hun dagelijks leven blijken te zijn. Jouw afwezigheid is duisternis is een roman van de geliefde en bekroonde schrijver Jón Kalman Stefánsson.

  Can we help?
  Call us 03 298 55 33
  Send us an email [email protected]
  Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »