Frans in 2500 woorden

EAN: 9789401481465
€25,99 *
In stock (1)
Required fields:
  - +
  Description Frans in 2500 woorden

  Serge Verlinden, Karen Janssens & Stéphane Ostyn
  Paperback
  196 pagina's

  Dit boek biedt je een woordenlijst van de 2500 frequentste woorden aan, samen met meer dan 6000 relevante woordcombinaties uit hedendaagse teksten en krantenartikelen, en met ruim 500 korte zinssnedes uit dagelijkse gesprekken. In overzichtelijke kaders vind je bovendien nuttige tips rond de morfologie van de woorden, het gebruik van voorzetsels en de grammaticale regels.

  Frans in 2500 woorden heeft een opbouw van beginnend tot gevorderd niveau, zodat iedereen met vertrouwen nieuwe woordenschat kan verwerven.

  Aan het boek zijn online applicaties gekoppeld. Via een diagnostische test leer je vanaf welk niveau je kennis van de woordenschat lacunes vertoont. Je kunt dan vanaf dit niveau aan de slag met het boek of met de flashcards. Van grote waarde is ook de woordenschatkamer waar je antwoorden kunt vinden op vragen als 'Wat is nu precies het geslacht van woorden die eindigen op -e?', 'Welk voorzetsel gebruik je met bepaalde adjectieven?' en 'Welke frequente woorden gebruik je om te spreken over het weer?'.

  Can we help?
  Call us 03 298 55 33
  Send us an email [email protected]
  Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »