Een eeuwenoud verhaal

EAN: 9789047862017
€17,99 *
In stock (1)
Required fields:
  DescriptionEen eeuwenoud verhaal

  Liz Braswell
  Hardback
  495 pagina's

  'A Twisted Tale - Een eeuwenoud verhaal' vertelt het verhaal van het beroemde Disney-sprookje 'Belle en het Beest'. Maar dan met een duistere twist...

  Elk deel in de serie 'A Twisted Tale' is, zoals de naam al doet vermoeden, een twist op de meest geliefde Disney-verhalen. Ieder boek in de reeks begint met een wat-als-vraag: wat als Ursula nooit verslagen zou zijn? Wat als Aladdin de lamp nooit had gevonden? En wat als Belle erachter zou komen dat haar móéder de heks was die de vloek had uitgesproken over haar Beest?

  Belle is slim en vindingrijk, maar ook onrustig. Ze wil het armoedige, kleine stadje waar ze woont heel graag verlaten en de wereld ontdekken. Maar als ze onderweg gevangengenomen wordt door een vreselijk angstaanjagend beest en ze de betoverde roos van het Beest aanraakt, komen er in 'A Twisted Tale - Een eeuwenoud verhaal' ineens beelden van vroeger bij Belle naar boven.

  Het zijn beelden van haar moeder, die jaren geleden uit Belles leven is verdwenen. Belle ontdekt dat het haar moeder is die de vloek heeft uitgesproken over het Beest, zijn kasteel en al zijn inwoners, en ze begrijpt dat zij en het Beest moeten samenwerken om het duistere mysterie van hun families te ontrafelen. Een spannende Disney-twist van auteur Liz Braswell, voor lezers vanaf 12 jaar.

  Can we help?
  Send us an email[email protected]