De bibliotheek van geheime dromen

EAN: 9789029095907
€20,99 *
In stock (4)
Required fields:
  DescriptionDe bibliotheek van geheime dromen

  Michiko Aoyama
  Hardback
  286 pagina's

  Een eigentijdse Japanse roman over het maken van keuzes en de magie van het juiste boek op het juiste moment

  Voor de lezers van Voordat de koffie koud wordt en Als katten van de wereld verdwijnen

  Op iemand vertrouwen kan moeilijk maar ook bevrijdend zijn. Wees niet bang: mevrouw Komachi helpt je om de pagina van je leven om te slaan.

  ‘Waar bent u naar op zoek?’ Het klinkt als een triviale vraag, maar dat is het niet. De raadselachtige bibliothecaresse Sayuri Komachi luistert naar haar bezoekers, en ook naar hun onuitgesproken verhaal tussen de regels door. Na haar advies lopen ze altijd weg met één onverwacht boek in handen. Daarin zullen ze de moed vinden die ze nodig hebben om hun perspectief te veranderen en hun leven een wending te geven.

  In met elkaar verweven hoofdstukken vertellen vijf zeer verschillende bezoekers van de bibliotheek in een klein buurthuis in Tokio over de verrassende wendingen van hun lot nadat ze Sayuri ontmoetten. Allen staan ze op een kruispunt in hun leven of carrière; het gesprek met de bibliothecaresse is voor elk een levensveranderende ervaring.

  De bibliotheek van geheime dromen is een bijzondere roman over de magie van boeken, het vinden van een leven dat bij je past en de kracht van een luisterend oor.

  Can we help?
  Send us an email[email protected]