Chinese-ish

EAN: 9789461432810
€23,50 *
In stock (1)
Required fields:
    DescriptionChinese-ish

    Rosheen Kaul
    Hardback
    223 pagina's

    Chef-kok Rosheen Kaul en illustrator Joanna Hu
    zijn in China geboren maar groeiden in Australië op.
    Moesten zij zich vasthouden aan de culinaire tradities
    van hun ouders of inburgeren in de keuken(s) van
    Australië? Of bewandel je een nieuwe weg waarbij
    smaak zwaarder weegt dan authenticiteit? Chinese-ish
    is een ode aan de samensmelting van cultuur en
    identiteit en biedt een schat aan niet-authentieke
    gerechten.

    Leer de basis van de Chinese keuken kennen: technieken
    als rijst koken, goede dumplings en diverse
    Chinese bouillons maken. Lees over tips & trucs en
    handige adviezen over minder bekende ingrediënten.
    Krijg inzicht in welke ingrediënten je makkelijk kunt
    vervangen of weglaten en welke juist niet en ga aan
    de slag om succesvol chinese-ish te koken.

    Van krokante mihoenpannenkoeken, kip met gefrituurde
    basilicum en szechuanpeper of ‘miljonairsrijst’
    en ‘drie aardse schatten’. Maak geroerbakte
    knoflookscheuten met ibéricoham of Chinese snacks
    die een beetje raar lijken zoals szechuan worstjes
    met koriander- en muntblaadjes op witbrood. Maak
    feestmaaltijden voor grote gezelschappen of eenvoudige
    gerechten voor één persoon. Sluit een maaltijd af met
    'custardtaartjes voor valsspelers'.

    Can we help?
    Send us an email[email protected]