15/12 Sara Eelen

15/12 Sara Eelen

minutes reading

Sara Eelen over "Het nodige breken" – Donderdag 15/12, 20u30

Presentatie door woordkunstenaar Anke Verschueren.

Tijd maakt onontkomelijk. Daar laat deze bundel geen twijfel over bestaan. Uren krijgen vorm achter hoeken in hoofden, dagen worden in partjes gesneden en herinneringen dwarrelen door elkaar of worden weggekrabd. De gedichten stromen van een wij naar een ik naar een jij terug naar een wij, een duizelingwekkende cirkel van verbinden en verbreken.
Het nodige breken is een gevoelsmatige relativiteitstheorie en een verkenning van buigzaamheid. Vallen, scheuren of stutten: welke beweging verbindt het heden met het verleden en de toekomst? Hoe kunnen we onszelf een houding in de tijd geven.

Over Sara Eelen

Sara Eelen (1994) ziet poëzie in alles. Ze legt dit vast in film, foto, audio en tekst. Haar werk werd onder meer gepubliceerd in Het Liegend Konijn, Deus Ex Machina, Kluger Hans, Hard//Hoofd en Papieren Helden. Haar werk werd bekroond bij Frappant TXT, de Babylon Interuniversitaire Literaire Prijs en de Poëzieprijs Stad Harelbeke. Sara is een van de drijvende krachten achter de Klimaatdichters en Hart boven Hard.

Praktisch
Deelnameprijs € 10, inclusief één glas wijn of andere drank.
Leden van Willemsfonds vzw genieten van € 2 korting op deze prijs.
Deze lezing ontvangt steun van IMD Antwerpen.

 

Tickets bestel je via: https://www.willemsfonds.be/bijeenkomsten/detail/4016/sara-eelen-luddites-books-and-wine

 

Share
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »